قیمت اجرای سقف وافل چقدر است؟
این سوال ذهن بسیاری از سازندگان را به خود مشغول کرده و مرتب در حال حساب کتاب هزینه های سقف وافل و مقایسه با سف تیرچه فوم هستند. اما غافل از اینکه این مقایسه از ریشه غلط است و مانند این است که شما قیمت و خواص و طعم سیب و پرتغال را با هم مقایسه کنید.
سقف تیرچه فوم برای دهانه های تا 7 متر (حداکثر) مفید است و برای سقفهایی با دهانه های بالا تر نمی توانید روی سیستم تیرچه فوم حساب کنید پس در این صورت باید به سراغ سیستم وافل بروید. حال پرسش ما این است کدام سقف ارزان تر است؟
وقتی شرایط این دو سیستم با هم متفاوت است چرا سعی دارید این 2 سقف را با هم مقایسه کنید.
اگر برای دهنه های بلند دنبال سیستم سازه و سقف مناسب می گردید حتما روی سیستم سازه ای تیر و دال موجوف حساب کنید
در این شرایط، دیگر خبری از ستونهای میانی و تیر های آویز دار نیست و این موضوع فقط قسمتی از سودی ريالی شماست، اکنون مزایای متفاوتی نسبت به تیرچه و فوم خواهید داشت و دنبال مقایسه ريالی آن بودن تصوری اشتباه است و باعث می شود شما در محاسبات خود خطای استراتژیک کرده باشید.
اما می توانیم برآوردی تقریبی در اختیار شما قرار بدهیم تا فولاد و بتن را به صورت تقریبی محاسبه نمایید.
این محاسبات بصورت تقریبی است و هر پروژه شرایط خاص خود را دارد پس می تواند متفاوت باشد اما برای محاسبه سرانگشتی می توانید روی آن حساب کنید.
مصرف بتن و فولاد به عنوان 2 متریال مهم و مخارج اصلی در ساخت و ساز را در ذیل برایتان محاسبه می کنیم . مبنای محاسبه، از فونداسیون تا خرپشته با احتساب دیوار برشی نرمال در خاک تیپ 2 در تهران در نظر گرفته شده است.
فولاد: در متر مربع حدود 42 تا 45 کیلوگرم
بتن : هر متر مربع حدود 44تا 46 صدم متر مکعب در متر مربع
در نظر داشته باشید که با حذف خرید پلی استایرن(فوم) و حذف دستمزد ساخت تیرچه، حذف ستونهای میانی، حذف آویزها و تیر های میانی، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها خواهید داشت.
لطفا برای اطلاعات بیشتر، در همین سایت، مشخصات فنی وافل را مطالعه بفرمایید تا با اعداد و ارقام واقعی تر، نسبت به دهانه و طبقه، میزان فولاد و بتن مصرفی خود را محاسبه و برآورد نمایید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از مطلب ارائه شده با تلفن 09122687065 تماس بگیرید